Bir aile yok oldu: O facianın görüntüleri ortaya çıktı… Aydoğmuş Ailesi’nin acı sonu…


21 Temmuz günü Adana’nın Çukurova ilçesi Topalak mahallesinde restoran şefi Veysel Aydoğmuş ve fabrikada işçi olan eşi Emine, 2 çocuğuyla birlikte pikniği gitmek için evden çıktı.

Veysel Aydoğmuş, 01 JG 944 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü kaybetti.

Otomobil, beton dubalar ve demir korkulukları aşarak Çatalan Köprüsü’nden Seyhan Baraj Gölü’ne düştü. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve su altı ekibi sevk edildi.

4 KİŞİLİK AİLE YOK OLDU

Gölde çalışma başlatan su altı polisi, önce Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda 4 saat sonra göle düşen aracın yeri tespit edildi.

18 metre derinlikte olan otomobil vinç yardımıyla sudan çıkartıldı. Otomobilden sırasıyla önce Mete, daha sonra anne Emine en son da baba Veysel’in cansız bedeni çıkartıldı. Aydoğmuş ailesi Adana’nın Kozan ilçesi Kızıllar köyünde gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

OTOMOBİL KONTROLDEN ÇIKMIŞ

Öte yandan kazanın görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, düz yolda ilerleyen sürücü Veysel Aydoğmuş’un dış etkenlerden bağımsız şekilde direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan saparak önce beton korkulukları, ardından demir bariyerleri kırıp Seyhan Baraj Gölü’ne düştüğü görüldü. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir